Hesabım
    Alex Cross Geri Döndü

    Filmden ilk fragman ve poster yayınlandı...

    Başrolde Morgan Freeman'ı izlediğimiz Kızları Öp (Kiss the Girls) ve Örümceğin Maskesi (Along came a spider) filmlerinin de uyarlandığı James Patterson imzalı roman serisinden tekrar ele alınan Alex Cross filminden ilk fragman ve poster yayınlandı.

    Kızları Öp and Örümceğin Maskesi'nin öncesine, Alex Cross'un hikâyesinin ilk günlerine dönecek olan filmde detektifi genç biri olarak izleyeceğiz. Bu rolde, daha önce Luther dizisi ve Prometheus filminde izlediğimiz Idris Elba'nın düşünüldüğü ve fakat oyuncuyla anlaşılamaması üzerine bu rolü alan Tyler Perry bulunuyor. Filmin diğer bir özelliği de Lost'un yıldızı Matthew Fox'u ilginç bir rolde, psikopat seri katil Picasso rolünde seyredecek olmamız.

    Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious), Yeni Nesil Ajan (xXx) gibi filmlerden tanıdığımız yönetmen Rob Cohen'in elinden çıkan film ilk fragman üzerinden konuşursak sıradan bir aksiyon-gerilimden fazlasını vaat ediyor. Kiss the Girls ve Along Came a Spider'ın da sırtını Morgan Freeman'ın usta oyunculuğuna dayadığı düşünüldüğünde yeni filmin Tyler Perry üzerinden neler başaracağı ise merak konusu.

    Alex Cross

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top