Hesabım
    Buz Devri 4 Filminin Türkiye Galası Yapıldı!

    Bu cuma vizyona girecek film önce küçük seyircilerle buluştu...

    Buz Devri serisinin küçük-büyük her yaşta hayranı tarafından heyecanla beklenen dördüncü filmi Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor bu cuma Amerika'dan da önce 3D olarak ülkemizde gösterime giriyor. Vizyon öncesi ise filmin özellkle küçük seyircilere yönelik galası dün akşam Triump Towers Cinemaximum sinemalarında gerçekleştirildi. Gerek çocuklar için kurulan oyun havuzu, gerek filmin konseptine uygun dağıtılan buzlu içecekler her gösterim öncesi düzenlenen kokteyl atmosferinden oldukça farklı bir ortam yarattı. Gözler Türkçe seslendirmeyi yapan sanatçılarımızı arasa da küçük davetliler hallerinden oldukça memnundu.

    Ailelerin de en az çocuklar kadar merakla beklediği film, daha ilk jeneriğinden itibaren salonda kahkaha tufanı yarattı. Manny, Dieogo ve Sid'in dinozorlar devrinden sonra kıtaların ayrılmasına ve bildikleri dünyanın tamamen değişmesine tanık oldukları filmde, meşe palamudu düşkünü Scrat yan hikayesiyle yine çok güldürüyor. Filmde ana kahramanları yine alışık olduğumuz ses renkleriyle Ali PoyrazoğluHaluk Bilginer ve Yekta Kopan seslendiriyor.

    Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor-Dublajlı Fragman

    Tembel Sid'in kendisine has 'karizmatik' dansını ve dünyanın dört bir yanında Sid'e eşlik eden dans gruplarını ise aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top