Hesabım
    Can'ın Temmuz 2012 Festival Takvimi Belli Oldu

    Film bu ay üç farklı festivalde seyirci karşısına çıkacak...

    Ulusal ve uluslar arası pek çok ödül kazanan ve ülkemizde 11 Mayıs’ta vizyon şansı bulan Can, bu ay içinde dünyaca ünlü 3 festivalde seyirci karşısına çıkacak.

    Festival yolculuğuna 5-14 Temmuz tarihleri arasında 29. Jerusalem Film Festivali’nde başlayacak olan Can burada 9 ve 12 Temmuz tarihlerinde “Friends&Neighbors” Bölümünde gösterilecek.

    Yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer’in oturduğu filmin başrollerinde Selen Uçer, Serdar Orçin, Yusuf Berkan Demirbağ ve Erkan Avcı yer alıyor.

    Bebek bekleyen bir ailenin üzerinden ebeveyn olmayı, sabretmeyi ve sevgiyi anlatan film 10-15 Temmuz tarihleri arasında da İrlanda’da 24. Kez gerçekleştirilecek olan, Avrupa’nın en büyük bağımsız film festivallerinden Galway Film Fleadh 2012 programında yer alacak. Burada Dünya Sineması Bölümünde 24 filmle birlikte yarışacak film 12 Temmuz’da gösteriliyor.

    Can son festival durağı 14-22 Temmuz tarihleri arsında düzenlenecek olan 9. Skip City International D-Cinema Film Festivali. Japonya’nın ev sahipliği yapacağı festival yalnızca dijital teknolojiyle çekilmiş bağımsız filmleri kabul ediyor. Bu yıl rekor katılım gerçekleşen festivale uzun metrajda 571 film başvurdu.

    Can, uluslararası prömiyerini gerçekleştirdiği 2012 Sundance Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’nü kazanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top