Hesabım
    Oz, The Great and Powerful Filminden İlk Poster Yayınlandı

    Film, güçlü kadrosuyla efsanenin öncesini anlatacak...

    Fantastik macera olarak nitelenen ve Sam Raimi'nin 2009 tarihli düşük bütçeli korkusu Kara Büyü (Drag me to Hell)'den sonraki yeni projesi Oz, The Great and Powerful'dan ilk teaser poster Disney tarafından yayınlandı. Amerikalı ünlü çocuk yazarı L. Frank Baum'un yarattığı Oz evrenini farklı bir boyuta taşıyan film, efsaneyi günümüze taşıyor.

    Başrolünde Kansas'tan Oz Şehri'ne doğru yola çıkan Oscar Diggs isimli bir sirk sihirbazı rolünde James Franco'yu izlediğimiz filmde Oscar'a sihirli güçlerin farkına varan üç cadı, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams) eşlik ediyor. Yan rollerde ise Abigail Spencer, Zach Braff ve Joey King rol alıyor.

    Proje hakkında henüz detaylı bir bilgi olmasa da, filmin oyuncularından Kunis, oynadığı rolü "oldukça korkunç" olarak yorumlamıştı.

    1939 tarihli kült film Oz Büyücüsü (The Wizard of Oz)'nün öncesini (prequel) anlatacağı planlanan ve senaryosu Mitchell Kapner ve David Lindsay-Abaire ikilisi tarafından kaleme alınan Oz, The Great and Powerful 8 Mart 2013'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top