Hesabım
    Michael Fassbender Assassin's Creed'e Göz Dikti

    Ünlü video oyunun sinema uyarlaması için kollar sıvandı...

    Ubisoft imzalı popüler video oyunu Assassin's Creed'in sinema uyarlamasına ünlü oyuncu Michael Fassbender göz dikti. Fassbender filmin hem başrolünü oynamak hem de yapımcısı olmak için şimdiden kolları sıvadı.

    Daha önce Sony Pictures ortaklığı ile çekilmesi düşünülen fakat oyunun lisans sahibi firma ile stüdyo arasındaki anlaşmazlık nedeniyle hayata geçmeyen proje, şimdi yeni kurulan Ubisoft Motion Pictures isimli stüdyonun bağımsız bir yapımı olarak hayat bulacak.

    Üçüncü Haçlı Seferi döneminde Tapınak Şövalyeleri ile Haşhaşinler arasındaki mücadeleyi "Animus" adlı makine sayesinde geçmişe giden Desmond Miles'ın suikastçi Altaïr Ibn-La'Ahad'ın anılarına hükmederek oynadığımız oyun, son olarak Assassin's Creed Revelations adıyla 2011'de piyasaya çıkmıştı.

    Tüm dünyada 30 milyondan fazla satan serinin yaratıcısı Ubisoft projeyi film serisine dönüştürmek istediğini belirtse de, şimdilik yönetmen ve senarist konusunda herhangi bir isim telaffuz edilmedi. Fassbender ismi ise projenin aradığı isimlere ulaşmasında ve finansmanında kolaylıklar sağlayabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top