Hesabım
    Vahşiler'den Altyazılı Söyleşiler!

    Oliver Stone'un sıra dışı filmi bu cuma sinemalarda

    Ülkemizde 2011'de yayımlanan Satori isimli romanıyla tanınan Amerikalı yazar Don Winslow'un aynı adlı çok satan romanından ünlü yönetmen Oliver Stone’un sinemaya aktardığı Vahşiler bu hafta vizyona giriyor.

    Oyuncu kadrosunda Aaron JohnsonBlake Lively ve Taylor Kitsch gibi genç isimlerin yer aldığı filmde bu isimlere John TravoltaBenicio Del ToroSalma Hayek eşlik ediyor.

    Eski bir paralı asker olan Chon, hümanist botanikçi Ben ve şahsına münhasır Ophelia Laguna Beach’te uyuşturucu satıcılığı yaparak ortak bir evi paylaşan üç yakın arkadaştır. Fakat bu post-modern ailenin sevgi dolu ilişkisi Ophelia’nın Meksikalı Baja Karteli tarafından kaçırılmasıyla bozulur. Kartelin acımasız lideri Elena (Hayek) ile tetikçi Lado (Del Toro) bu üçlünün arasındaki ilişkiyi küçümserken, Ben ve Chon da Ophelia'yı kurtarmak için ahlaksız bir narkotik polisinden yardım alırlar. Sevdikleri kızı kurtarmak uğruna kendilerinden çok daha güçlü kartele karşı giriştikleri bu savaşta işleri çok zordur.

    Suç ve gerilim türündeki film, Oscarlı yönetmen Oliver Stone'un Borsa: Para Asla Uyumaz (Wall Street: Money Never Sleeps)'dan sonraki yeni çalışması olarak dikkat çekerken, özellikle güçlü kadrosu ile göz dolduruyor.

    Vahşiler

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top