Hesabım
    The Master Filminden İlk Poster [FOTOĞRAF]

    Paul Thomas Anderson uzun bir aradan sonra dönüyor...

    1997 tarihli Ateşli Geceler (Boogie Nights) filminden bu yana her çektiği filmle çıtayı yükselten ve 5 yıl önce vizyona giren Kan Dökülecek (There Will Be Blood) ile Oscar'ı kıl payı kaçıran Paul Thomas Anderson uzun bir zamandır beklenen yeni filmiyle nihayet beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor. Başrollerini Philip Seymour Hoffman ve Joaquin Phoenix'in paylaştığı ve ilhamını Scientology tarikatından aldığı dedikoduları yayılan filme ait ilk teaser poster yayınlandı.

    Daha önce teaser fragman ve tam fragmanı izleyici ile buluşan yapıma ait ilk poster Huffington Post gazetesinin Internet sayfasında görücüye çıktı. Yarısına kadar su (alkol?) dolu olan bir görselin yer aldığı poster son dönemin minimalist tasarım anlayışının izlerini taşıyor. Joaquin Phoenix'in Freddie isimli alkolik bir karakteri canlandırdığı düşünülürse, poster daha da bir anlam kazanıyor.

    Film, eski bir donanma askeri olan Freddie'nin Lancaster Dodd (Hoffman) isimli bir adamın kurduğu dini tarikata üye olması ve daha sonrasında yaşananları anlatacak. Amy Adams ise filmde Hoffman'ın eşi Mary Sue Dodd'u canlandıracak.

    Film ülkesi ABD'de 12 Ekim'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top