Hesabım
    The Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) Filminin Gösteriminde Dehşet!

    Amerika'da bir sinemada meydana gelen patlamada 14 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı bulunuyor...

    Bugün vizyona giren Christopher Nolan imzalı Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) filmi trajik bir olaya sahne oldu. Colorado eyaletinin Aurora şehrinde akşam seansının gerçekleştirildiği sırada eli silahlı iki kişinin karıştığı olaylarda sinemada bulunan 14 kişi hayatını kaybetti. Gelen son haberlerde 20 kişinin de yaralı olduğu bildiriliyor.

    Yerel basında çıkan haberlere göre sinemada terör estiren iki kişi, Century 16 isimli sinemada gerçekleştirdikleri eylemle dünyayı dehşete düşürdü. Henüz kesin rakamlar belli olmasa da, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve bir o kadarının da yaralandığı söyleniyor. Çatışmadan kurtulanların silah seslerini önce filmin bir parçası sandıklarını söyledikleri belirtildi.

    Ülkede büyük bir panik yaratan kanlı olay üzerinde polisin çalışması sürerken, olayın nasıl meydana geldiğine dair de resmi bir açıklama yapılmadı. Büyük bir patlamanın neden olabileceğinin söylendiği olayı aydınlatmak için güvenlik güçleri bombaya duyarlı K9'larla çalışırken, olay yerine çok sayıda sağlık ekibi gönderildi.

    OLAY YERİNDEN CANLI YAYIN: http://bcove.me/l19oj6nc

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top