Hesabım
    The Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) Filminin Türkiye Galası İptal!

    Merakla beklenen filmin Türkiye galası Colorado'da meydana gelen vahim silahlı saldırının ardından iptal edildi...

    Bu Cuma ülkemizde de vizyona girecek olan Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) filminin Türkiye galasının iptal edildiği duyuruldu. Vestel'in sponsorluğunda düzenlenmesi planlanan özel ön gösterim, Colorado saldırısının ertesinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de düzenlenmeyecek.

    Şirketten yapılan açıklamada, "Gala etkinliğini, 20 Temmuz Cuma günü ABD'nin Colorado kentinde filmin gösterimi sırasında yaşanan vahim silahlı saldırıdan ötürü iptal ettiğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız" sözlerine yer verildi.

    ABD'nin Colorado eyaletinde filmin gösterimi sırasında meydana gelen saldırıda 14 kişi hayatını kaybetmiş, pek çok kişi de yaralanmıştı. Saldırının ardından Warner Bros. tüm dünyada filmin yıldızların da katıldığı galaları iptal ederken, katliam kurbanlarının ailelerine maddi yardımda bulunacağını beyan etmişti. Filmin yönetmeni Christopher Nolan ise yaptığı yazılı açıklamada, meydana gelen olaylardan büyük üzüntü duyduğunu söylemiş ve bu vahim olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top