Hesabım
    Tiglon'dan Yeni DVD'ler raflarda...

    Yaz aylarında ev sineması...

    Tiglon DVD yaz aylarında da sevilen filmleri ev sineması ile buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren festival filmleri Aşkın Renkleri (La Délicatesse) ve Gökten Bir Uydu Düştü (Le Skylab), vizyondan son anda kaldırılan Genç Yetişkin (Young Adult) Tiglon etiketiyle raflardaki yerini alan yapımlar oldu.

    Charlize Theron'u başrolde seyrettiğimiz yapım doğup büyüdüğü kasabaya geri dönen bir kadının gençlik aşkının peşinden koşmasını mizahi bir dille anlatırken, Audrey Tautou'nun başrolde olduğu Aşkın Renkleri yine modern zamanlar içerisinde yeniden sevgiyi bulan bir kadının öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Julie Delpy'nin yönetmenliğini ve senarsitliğini üstlendiği Gökten Bir Uydu Düştü (Le Skylab) ise tam bir kendini iyi hisset aile filmi.

    Tiglon DVD ayrıca 4 filmin yer aldığı Nicolas Cage Box Set, ve yine 4 önemli aksiyon filmininyer aldığı Bruce Willis Box Set özel serilerinin yanı sıra 101 Dalmaçyalı Pırlanta (Diamond) Versiyonu dvd setini de piyasaya sürdü. Ev sineması tutkunlarına duyurulur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top