Hesabım
    007 Başa Döndü

    Campbell, Bond için yeniden masaya oturdu

    Yeni James Bond filmine isim konalı çok oldu. Serinin 21. filmi olması dolayısıyla Bond 21 olarak sinemalarda izleyeceğimiz filmle ilgili spekülasyonlar artarak sürüyor ve yapımcı firma MGM'den gelen haberler en azından Bond'un yönetmenin az çok belli olduğunu söylüyor. Pierce Brosnan'lı Goldeneye'ın yönetmeni Martin Campbell Bond 21 için hazır.

    Eğer MGM'le yönetmen arasında anlaşma sağlanırsa Campbell bu sefer sadece filmin başına geçmekle kalmayacak, yardımcı yönetmenliğe de soyunacak. Geçtiğimiz günlerde son filmi The Legend of Zorro'nun çekimlerini bitiren yönetmen Bond 21 için hazır olduğunu ve eğer bu sefer de yönetmenlik yaparsa yepyeni bir Bond yaratacağını söylüyor. Bond 21 tamamen eski Bond filmleri tadında olacak diyen Campbell, son dört filmde gördüğümüz bol patlamalı özel efektleri kullanmamaya kararlı. Ne diyelim Sean Connery'li 007'leri özleneyen var mı?

    Bond 21'le ilgili devam eden dedikoduların başında tabi ki Pierce Brosnan'ın durumu geliyor. En son ortaya çıkıp yeni Bond Colin Farrell olmalı diyen son 007, Farrell'ın basın toplantısı yapıp böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıklamasına neden olmuştu. Benim için beşinci kez Bond olabilmemi sağlayacak tüm kapılar kapandı diyen Brosnan yeni spekülasyonlara da neden oldu. Söylenenlere bakılırsa yeniden Bond olmak istemeyen kendisi değil, filmin yapımcıları Michael Wilson ve Barbara Broccoli, Brosnan'ı asla yeniden Bond yapmak istemiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top