Hesabım
    Gnçtrkcll'den Denizde Gece Matinesi!

    Türkiye’de bir ilk gerçekleşti ve Antalyalılar gece, denizden film seyretti!

    GSM firması Turkcell'in gençlik kulübü olarak kurulan ve düzenlediği etkinliklerle Türkiye'de her daim ilklere imza atan gnçtrkcll, bu sefer de deniz üzerinde açıkhava sineması kurarak farkını gösterdi. Geçtiğimiz hafta 9 Ağustos perşembe gecesi Antalya'nın Konyaaltı Plajı’nda gerçekleştirilen etkinliğe 150 kadar şanslı gnçtrkcll üyesi katıldı. Hangi filmin izleyeceklerinden habersiz, denize kurulan şambrellere oturan gençler, plaj tarafına kurulan perdede “gece matinesi” konsepti çerçevesinde Steven Spielberg'ün "Jaws" filmini seyrettiler!

    Turkcell Pazarlama İletişim Bölüm Başkanı Alpay Alptekin gnçtrkcll’in uzun yıllardır sinema bir kültür etkinliği olarak sahiplendiğini vurguladı ve “gnçtrkcll olarak hem yıllardır düzenli yaptığımız sinema kampanyaları hem de 4 yıldır Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirdiğimiz gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali’yle gençlere ulaşıyoruz. Bu yaz da devam ettirdiğimiz gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali’ni, gnçtrkcll’liler için farklı bir deneyime dönüştürerek Antalya’da gerçekleştirdik” sözleriyle etkinliğin konseptini özetledi.

    İlginç Notlar:

    Etkinlik, İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da yaz başından bu yana düzenlenen "gnçtrkcll Açıkhava Sinema Festivali"nin Antalya ayağı olarak hayata geçirildi.

    Özel görevli balıkadamlar, köpekbalığı maketleriyle şambrellerin arasında dolaşarak seyircilere denizde patlamış mısır dağıttı ve tabii ki heyecanın dozunu arttırdılar!

    Katılımcıların can yeleği giymesi zorunlu kılındı ve seyircilerin can güvenliği Sahil Güvenlik ekipleri ve balıkadamlar tarafından garanti altına alındı.

    Usta yönetmen Spielberg'ün kült filmi Jaws için bu yıl, 9-12 Ağustos tarihleri arasında filmin çekim mekanı olan Martha’s Vineyard’da Jaws Festivali gerçekleştiriliyor. Film gösterimi, festivalle aynı tarihe denk getirilerek heyecan Antalya'ya da taşınmış oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top