Hesabım
    The Master Filminden Son Fragman

    Paul Thomas Anderson'ın yeni filmi ülkemizde 1 Şubat 2013 tarihinde vizyona girecek...

    Usta yönetmen Paul Thomas Anderson'ın yeni filmi The Master'ın ülkesi ABD'de vizyona girmesine sayılı günler kala, filme ait son bir fragman daha yayınlandı. Eski bir donanma askerinin dini bir örgüte katılmasını ve karizmatik lideriyle olan ilişkisini anlatan film, özellikle Philip Seymour Hoffman ve Joaquin Phoenix gibi iki usta oyuncunun performanslarıyla ödül sezonunda isminden sıkça söz ettireceğe benziyor.

    14 Eylül'de ABD'de, 1 Şubat tarihinde ise ülkemizde vizyona girecek olan film şimdiden özel gösterimler düzenleyerek seyircinin nabzını yoklamaya başladı. Gelen ilk eleştiriler ise oldukça olumlu. Filmin bir diğer özelliği ise 70mm çekilmiş olması. Fakat sadece sınırlı sayıda sinemada izleyiciler filmi standart film şeridinin iki katı boyutlarında izleyebilecek. Görüntü yönetimi ile öne çıkan The Master bu özelliğiyle de sezonun oldukça ilgi çeken filmlerinden biri olacağa benziyor.

    Daha proje aşamasındayken Scientology tarikatının tepkisi çeken The Master'ın Uluslararası Galası bu yıl Toronto Film Festivali'nde gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top