Hesabım
    Cadı Avcıları Hansel ve Gratel'den İlk Fragman Yayınlandı! [VIDEO]

    Masal figüründen aksiyon kahramanına dönüşen kardeşler Ocak 2013 sinemalarda...

    Yakın dönem sineması öncelikle çizgi-romanlardan, ikincil olarak da en çok klasik masallardan besleniyor desek yeridir. Çocukluğumuzun "tanımadığın kişilerle sakın konuşma, evlerine gitme!" öğüdünü doğrulayan, kayıp kardeşler Hansel ve Gratel masalı pek çok uyarlamasından sonra şimdi de Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları versiyonuyla sinemalarda arz-ı endam edecek.

    Yönetmenliğini Kuzey Avrupalı sinemacı Tommy Wirkola'nın üstlendiği yapımın başrollerinde ise Hansel olarak son dönem aksiyon sinemasının öne çıkan oyuncusu Jeremy Renner'ı seyrederken, sinirli kız kardeş Gretel rolünde Pers Prensi: Zamanın Kumları ile tanıdığımız Gemma Arterton yer alıyor. Yayınlanan ilk fragmanından görsel efektlerin ve özellikle makyajların göz doldurduğunu söyleyebiliriz.

    Kötü cadıya yem olmaktan son anda kurtulan ve onu alt eden iki kardeş Hansel ve Gretel hayatlarının geri kalanını, çocukları kaçırıp hapseden kötü cadıları avlamakta uzmanlaşarak geçirirler; ormanlarda adeta ayrılmaz bir ikili olurlar. Fakat geldikleri son kasabada bir şeyler ters gitmektedir; bu sefer karşılarından her zamankinden farklı cadılar vardır.

    Mizahi öğeleri de olayan aksiyon ve gerilimi harmanlayan filmin ülkemizde Amerika'dan sadece 1 hafta sonra 18 Ocak 2013'te 3 boyutlu olarak vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top