Hesabım
    Udo Kier Altın Portakal Film Festivali'nin Konuğu Olacak

    Oyuncu üç filmiyle festivalde...

    Yönetmen Ali Özgentürk'ün sinema tarihinde nadir görülen bir projeye imza atarak aynı oyuncular, aynı mekânlar ve aynı hikâyeden iki film olarak çektiği “Görünmeyen” ve “Beni Sev”, Altın Portakal Film Festivali'nde seyirci ile buluşacak. 6 - 12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne ayrıca filmde Macar besteci Bela Bartok’u canlandıran Udo Kier de konuk olacak.

    Hitler'in faşist yönetiminde ülkesi Budapeşte’den ayrılıp Paris'e yerleşen ve burada katıldığı bir davette bir Türk kadınının mırıldandığı Anadolu ezgisini araştırmak için ülkemizde gelen ünlü Macar besteci Bela Bartok’u canlandıran Udo Kier, “Ali Özgentürk’ün çok iyi bir yönetmen olduğunu bildiğim için bu rolü kabul ettim” dedi.

    “Görünmeyen” ve “Beni Sev” filmleri farklı kültürlerden gelen Recep ve nişanlısının öyküsünü anlatıyor. Aralarında sevgiyle tüm görünmeyen farklılıkların ortaya çıkacağı bu yolculuk, onlara ilginç de bir sürpriz hazırlamıştır. İki gencin ailesi yıllar önce Anadolu'da yaptıkları bir gezi sırasında bir konuğa eşlik etmişlerdir. İşte bu konuk Bela Bartok’tur.

    Oyuncu Udo Kier’in son filmi “Iron Sky” da Altın Portakal kapsamında mizahla ilgili tematik bölümde gösterilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top