Hesabım
    Frederic Beigbeder İstanbul'da!

    Fransız yazar Aşkın Ömrü 3 Yıldır filminin tanıtım kampanyası kapsamında yeniden ülkemizde...

    Ünlü Fransız yazar, eleştirmen, senarist ve eski reklamcı  Frédéric Beigbeder, kendi kitabından uyarlanan ve yine yönetmenliğini kendisinin üstlendiği Aşkın Ömrü 3 Yıldır filminin Türkiye vizyonu ve tanıtım kampanyası için yeniden İstanbul'a geldi.

    Bir Film'in ithalatçılığında ve M3 firmasının dağıtımcılığı ile 21 Eylül'de gösterime girecek filmi basın mensuplarıyla paylaşan Beigbeder Fransız Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında sözlerine Türkçe "Herkese Merhaba" ve "Yaşasın Türk- Fransız dostluğu!" hitabıyla başladı.

    Basın toplantısında Fransız elçilik diplomatlarının yanı sıra filmin yapımcısı olan Michaël Gentile da katıldı. Filmin öyküsü ve oyuncu seçimi hakkında basınla detayları paylaşan yönetmen Beigbeder, basın mensuplarından gelen soruları da cevapladı. Keyifli dakikalara sahne olan basın toplantısının ardından ünlü yazar imza günü için Nişantaşı City's içerisinde yer alan D&R mağazasının yolunu tuttu.

    Basın toplantısına dair detaylar, özel görüntüler ve filmin galasına dair ayrıntılar için beyazperde.com'u takip etmeye devam edin!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top