Hesabım
    'Uzun Hikaye' Filminden İkinci Fragman!

    “Uzun Hikaye” heyecanı ikinci fragmanla devam ediyor...

    Son dönemin merakla beklenen yerli filmlerinden Osman Sınav imzalı Uzun Hikaye'nin ikinci fragmanı görücüye çıktı. “Sevdaköylü” Bulgaryalı Ali ile ailesinin “Uzun Hikaye”sini anlatan filmin bu yeni fragmanı birçok başarılı proje ile adını duyuran yönetmen Veli Çelik tarafından hazırlandı. Vizyon tarihini 12 Ekim olarak belirleyen filmin yoğun ilgi gören ilk fragmanı yönetmenin küçük oğlu Mehmet Kemal Sınav tarafından hazırlanmıştı.

    Başrolde Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz'ı izleyeceğimiz film, 1940’lı yıllarda ufacık bir çocukken dedesiyle Bulgaristan’dan göçerek Eyüp’e yerleşen Bulgaryalı Ali’nin (Kenan İmirzalıoğlu) hayatını anlatıyor. Filmde olaylar, Bulgaryalı Ali’nin delikanlılık çağları olan 50'li yıllarda Eyüp’te yazlık sinema işletmecisinin kızı Münire (Tuğçe Kazaz) ile birbirlerine sevdalanıp kaçmaları ile başlıyor. Ali'nin karşı koyamadığı eşitlik ve adalet duygusu, eşi Münire ve oğullarına gittikleri her yerde hayatın farklı bir yüzünü gösterecektir.

    Mustafa Kutlu'nun aynı isimli romanından Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırılan “Uzun Hikaye”nin kadrosundaki diğer isimler arasında İsmail Hakkı Ürün, Kürşat Alnıaçık ve Erkan Avcı bulunuyor.

    Dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Uzun Hikaye”; 12 Ekim 2012 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top