Hesabım
    Salak ile Avanak 2 Projesinden Resmi Açıklama

    Filmin ismi belli oldu. Senaryo ise neredeyse bitti gibi...

    Salak ile Avanak (Dumb and Dumber)'ın devam projesi üzerinde çalışan Farrelly Kardeşler filmin resmi ismini twitter üzerinden açıkladılar. Yeni filmin ismi "Dumb and Dumber To" olacak. Böylece Internet'te dolaşan dedikodular da bir nevi resmiyet kazanmış oldu

    Yönetmen kardeşler twitter üzerinden gönderdikleri mesajda "Belki bilmek isteyebilirsiniz Dumb and Dumber To'nun senaryosu neredeyse bitti. Bizce hoşunuza gidecek." diyerek devam filminin çekimlerine kısa bir zaman sonra başlanabileceğinin sinyallerini verdi.

    Gelen son bilgiler ise ilk filmin başrolünde seyrettiğimiz Jim Carrey ve Jeff Daniels ile de görüşmeler devam ediyor. İkilinin 1994 tarihli orijinal filmin devamında rol alması kuvvetle muhtemel.

    İlk filmde, iki inanılmaz salak ve avanak arkadaşın, içinde ne olduğunu bilmedikleri içi para dolu bir bavulu sahibine ulaştırmak için ülkeyi baştan sona gezdikleri sırada başlarından geçen komik olaylar anlatılıyordu.

    Devam filminin çekimlerine 2013 baharında başlanması planlanıyor. Jeff Daniels'ın HBO için çektiği The Newsroom'un filmin çekim takvimine etkisi önümüzdeki zaman içinde belli olacak...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top