Hesabım
    "Roma'ya Sevgilerle" Filminden Türkçe Altyazılı Fragman!

    Woody Allen'ın son filmi bu hafta vizyona giriyor...

    Her yıl bir çekmesiyle ünlü Woody Allen'ın 44. filmi olma özelliğini taşıyan Roma'ya Sevgilerle (To Rome with Love), ünlü yönetmenin ara verdiği Avrupa turunda bu sefer Roma'yı merkezine alıyor. Filmin bir diğer özelliği ise uzun bir aradan sonra oyuncu olarak kamera önüne de geçen Woody'i opera yönetmeni olarak izliyor oluşumuz.

    Jerry, eşi ile birlikte kızlarının nişanlısının ailesi ile buluşmak için İtalya'ya gider. Eski bir opera yönetmeni olan ve artık emekli olup operayı bir kenara bırakan Jerry, kızının nişanlısının babası cenaze levazımatçısı Giancarlo’nun banyoda çok güzel arya söylediğini fark eder. Böyle bir yeteneğin gizli kalamayacağını düşünen kahramanımız bu fırsatı kaçırmak istemez ve Giancarlo’nun tanınmasını sağlayarak kendi kariyerini yeniden canlandırmak ister.

    Woody Allen'ın her filminde olduğu gibi burada da bolca farklı karakter bizleri bekliyor: gençlik yıllarının özlemini duyan ünlü bir Amerikalı mimar, bir anda kendisini Roma’nın en ünlü insanı olarak bulan orta sınıftan sıradan bir Romalı, başkalarıyla romantik ilişkilere giren taşralı genç bir çift ve operacı olamk isteyen bir cenaze levazımatçısı. Bunlara hayat veren oyuncular arasında ise Roberto Benigni, Penélope Cruz, Alec Baldwin, Greta Gerwig, Ellen Page ve Jesse Eisenberg gibi ünlü isimler bulunuyor.

    Pek çok ülkede vizyona giren ve festivalleri gezen film eleştirmenleri ise bölmüş durumda. Kimi eleştirmen filmin yönetmenin bir önceki filmi Midnight In Paris'in yaratıcılığından çok uzak olduğunu söylese de, bazıları da filmin Woody Allen'ın filmografisi içinde sırıtmadığı ve izleyicisini eğlendirdiği görüşünde.

    Roma'ya Sevgilerle ülkemizde 28 Eylül'de vizyona girecek.

    Roma'ya Sevgilerle

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top