Hesabım
    Katil Joe'dan Altyazılı Fragman İlk Kez Beyazperde'com'da!

    Film 2 Kasım'da sinemalarda...

    Üvey annenizden uzun zamandır nefret ediyorsunuz ve size attığı son kazık 6 bin dolar değerindeki uyuşturucu teslimatını çalması! Emile Hirsch'in canlandırdığı uyuşturucu satıcısı Chris'e şüphesiz ki üvey annesi Sharla'nın (Gina Gershon) hiçbir faydası yok; tabii 'bir şekilde' ölüp de binlerce dolar değerindeki hayat sigortasını iki üvey çocuğuna bırakmadığı sürece!

    Tiyatro oyunu yazarı Tracy Letts'in aynı adlı oyunundan yine kendisinin senaryolaştırdığı ve William Friedkin'in kamera araksına geçtiği Katil Joe (Killer Joe) filminden altyazılı fragman ilk kez Beyazperde.com'da yayınlanıyor.

    Katil Joe

    Merkezine darmaduman olmuş aile değerleri ile hem polis hem kiralık katil olan bir adamı alan filmin, baş yıldızı ise Matthew McConaughey. McConaughey'in canlandırdığı, işinin ehl-i olan Katil Joe, Chris'in teklifini kabul ediyor ama ortada teslim alacağı nakit bir avans olmadığı için de, kız kardeş Dottie (Juno Temple), Joe'nun önce rehinesi sonra da hayatının aşkı oluyor.

    Dünya prömiyerini 68. Venedik Festivali'nde yaptıktan sonra 36. Toronto Film Festivali'ne de katılan ve sonrasında Amerika'da ve Avrupa'nın diğer kentlerinde de gösterime giren filmin eleştirmen notu ise beklentileri oldukça karşıladığı yönünde. Ülkemizde 2012 Filmekimi'nden sonra 2 Kasım'da vizyoan girecek olan filmin Türkçe posteri de yayınlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top