Hesabım
    Vizyon Sürprizi: Hayatımın Kararı!

    Film yarın sinemalarda...

    Yönetmenliğini ve senaristliğini Nic Balthazar'ın üstlendiği ve orjinal adı Tot altijd olan, Belçika yapımı dram filmi Time of My Life, Hayatımın Kararı adıyla bu haftanın vizyon sürprizi olarak yarın gösterime giriyor. Sadece tek kopya olarak İstanbul Beyoğlu Majestik sinemasında gösterilecek olan film, Belçika'da gerçekten yaşanmış bir hayat öyküsünden beyazperdeye uyarlandı.

    İlk gençlik yıllarından beri sıkı dost olan dört arkadaşın yaşamı, Mario’nun MS hastalığına tutulmasıyla tersyüz olur. Mario'nun her koşulda yanında olan arkadaşları, şimdi onun kendi ölüm fermanı için mücadele vermesine şahit olacaktır. Politik yönüyle de bilinen Mario, ülkesinde ötenazinin yasal hak olması için geniş çaplı bir mücade başlatır...

    Başrol Mario olarak Koen De Graeve'i seyrederken kendisine Geert Van RampelbergMichel van Dousselaere ve Lotte Pinoy isimleri eşlik ediyor.

    Belçika'nın, Avrupa Birliği içerisinde, Hollanda'dan sonra ötenaziyi yasal hak olarak kabul eden ikinci ülke olduğunu da hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top