Hesabım
    Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 Roma Film Festivali'nde!

    Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) ilk kez Roma'da gösterilecek...

    Alacakaranlık (Twilight) serisinin ikiye bölünen final bölümünün sonuncusu Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) ilk gösterimini Roma Film Festivali'nde yapacak. Stephenie Meyer'in tüm dünyada çok satan aynı isimli vampir romanlarından uyarlanan film festivalin Alice in the City isimli bölümünde seyirci ile buluşacak. 9-17 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalin Alice in the City kategorisi daha çok genç sinemaseverleri hedefleyen filmleri bir araya getiriyor.

    Çıkan haberlere göre filmin başrol oyuncuları Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın festivale katılmayacağı söyleniyor. İkili filmin tanıtım faaliyetlerini de ayrı olarak sürdürüyor. Bilindiği gibi Stewart ve Pattinson geçtiğimiz günlerde yaşanan 'aldatma' skandalıyla yollarını ayırmıştı.

    Roma Film Festivali'nin Alice in the City bölümünde gösterilecek diğer filmler arasında merakla beklenen Oyunbozan Ralph (Wreck-It Ralph) animasyonu da bulunuyor.

    Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2'nin geçtiğimiz günlerde açıklanan soundtrack albümünde Green Day, Ellie Goulding'in yanı sıra filmin yıldızlarından Nikki Reed ile eşi Paul McDonald'ın birlikte söyledikleri şarkılar yer alıyor.

    Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 ülkemizde 16 Kasım 2012'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top