Hesabım
    Serra Yılmaz Uniact Studio'da Workshop Düzenleyecek!

    Uniact Studio eğitimlerine ünlü isimlerle devam ediyor. Serra Yılmaz ve Gianluca Enria tarafından verilecek workshop 21-22-23 Aralık tarihlerinde...

    Kaliteli oyunculuk eğitimlerine profesyonel oyuncu kadrosuyla devam eden Uniact Studio'da şimdi de ünlü oyuncu Serra Yılmaz, İtalyan oyuncu Gianluca Enria ile birlikte ‘Yurtdışında Oyunculuk ve Beden Dilini Kullanma’ başlıklı workshop düzenlemeye hazırlanıyor. Etkinlik 21-22-23 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek.

    Önemli eğitmenlere sahip oyuncu merkezli Uniact Studio, komple bir sanatçı olma algısı ve düşünme yapısı aşılama amacıyla hareket ediyor. Uniact Studio, sadece oyuncu yetiştirmekle kalmıyor, kültürlerarası bir köprü olma işlevini de üstleniyor. Master class, workshop ve karşılıklı organizasyonlarla güçlü sanatsal birliktelikler oluşturmayı hedefleyen Uniact Studio'da aralıklarla düzenlenecek olan yurt dışı rol, makyaj, sahne dövüşü, kamera oyunculuğu, text ile karakter analizi ve dekor-kostüm workshopları tüm oyuncu olmak isteyenlere sunuluyor.

    Detaylı bilgi ve kayıt için:

    Uniact Studio

    Adres: İstiklal Caddesi No: 153 Güney Palas/ Beyoğlu

    Telefon: 0 212 252 65 52

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top