Hesabım
    Frodo Görücüye Çıktı!

    The Hobbit: An Unexpected Journey (Hobbit: Beklenmedik Yolculuk) filmiyle tekrar Frodo rolüne bürünen Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldızı Elijah Wood'un ilk fotoğrafı yayınlandı...

    Hobbit serisinin ilk filmi Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) ile Yüzüklerin Efendisi serisinden tanıdığımız Frodo Baggins rolüyle tekrar Orta Dünya'ya dönecek olan olan Elijah Wood'un ilk resmi fotoğrafı yayınlandı.

    Bu yılın başlarında Frodo rolüyle tekrar projeye ve Yeni Zelanda'ya dönecek oluşunu bir "hediye" şeklinde nitelendiren Wood'un dışında Hobbit'in kadrosunda Yüzüklerin Efendisi serisinden tanıdığımız Ian McKellen, Andy Serkis, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Hugo Weaving, Ian Holm, Christopher Lee gibi isimler yer alıyor.

    Bilbo Baggins rolünde Martin Freeman'ın rol aldığı filmde ayrıca Evangeline Lilly, Luke Evans, Benedict Cumberbatch, Sylvester McCoy da kadrodaki diğer isimler.

    Üçleme olarak planlanan serinin ilk filmi Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey) ülkemizde 14 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top