Hesabım
    Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 Serinin En Kısa Filmi Olacak

    İngiliz Film Sınıflandırma Kurulu'nun (BBFC) yaptığı açıklamaya göre Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) serinin en kısası...

    Twilight serisinin 5., final bölümünün ise 2. bölümü olan Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)'nin serinin en kısa filmi olduğu açıklandı. İngiliz Film Sınıflandırma Kurulu'na (BBFC) göre film Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1)'den 2 dakika daha kısa ve 115 dakika. Serinin en uzun filmi unvanı ise 130 dakika ile 2009 tarihli Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay (New Moon)'da.

    BBFC ayrıca filmi 12 yaşından üstündekiler için uygun olarak sınıflandırırken, filmde "aşırı olmayan" şiddet unsurlarının yer aldığını açıkladı. Filmin başrol oyuncularından Robert Pattinson Stephenie Meyer'in aynı isimli kitap serisinden uyarlanan fakat sonu değiştirilen final bölümünü "tuhaf" olarak nitelendirmişti.

    Bill Condon'ın yönettiği ve başrollerde Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner'in rol aldığı Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) ülkemizde 16 Kasım'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top