Hesabım
    Arnold Schwarzenegger Tekrar Conan Oluyor!

    Ölümsüz karakter Conan, ismi bu rolle anılan ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger'le tekrar sinemalara gelecek...

    Son olarak 2011 yılından Jason Momoa'nın başrolünde yenilenmiş bir versiyonunu izlediğimiz Conan cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gelen son haberlere bakılırsa, ismi seri ile özdeşleşen Arnold Schwarzenegger Universal Pictures stüdyosunun The Legend of Conan projesiyle tekrar Conan olma yolunda.

    Conan'ın sinema haklarını elinde bulunduran Universal stüdyosu ile Fredrik Malmberg ve Christopher Morgan yapımcılığında çekilecek olan filmin senaryosu Christopher Morgan'a emanet. Robert E. Howard'ın aynı adlı kült eserinden ilhamını alan yapımın 2014 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Christopher Morgan'ın şu sıralar Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) serisinin 7. filminin senaryosuyla uğraştığı düşünüldüğünde The Legend of Conan'ın çekim takviminde ne gibi değişikliklerin olacağını ise zaman gösterecek.

    The Legend of Conan projesiyle kendisini dünyaca ünlü bir oyuncuya dönüştüren Conan rolünde üçüncü kez karşımıza çıkacak Schwarzenegger ise, Conan karakterini çok sevdiğini ve bu rol teklifi geldiğinde tereddüt etmeden kabul ettiğini belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top