Hesabım
    The Wolverine Filminden Teaser Poster

    Çekimleri devam eden yeni Wolverine filmine ait teaser poster yayınlanırken, filmin 3D olarak vizyona gireceği belli oldu...

    The Wolverine'in çekimleri halen devam ederken, filme ait teaser poster de filmi merakla bekleyen serinin fanları ile paylaşıldı. Chris Claremont ve Frank Miller'ın 1982'de yazdıkları ve çizgi-romanın hayranları tarafından Wolverine'in en iyi maceralarından biri olarak nitelenen Wolverine öyküsünden uyarlanan filmde Hugh Jackman'ı altıncı kez yine aynı rolde izleyeceğiz.

    Bu sefer Japonya'da geçecek olan macerada Logan kendisini Samuray'ların arasında bulurken, geçmişinden gelen bir ilişkinin onu sürüklediği bu uzak diyarda yeraltı dünyasının azılı suçluları ile de tanışması geç olmayacaktır.

    Geçtiğimiz Mart ayında filme ait pek detay barındırmayan posterin ardından gelen bu posterde de fazla bir bilgi yok. Japon geleneksel resim sanatının izlerinin hissedildiği posterde başrolde Wolverine bulunuyor.

    James Mangold'un yönettiği ve Jackman dışında Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima ve Brian Tee gibi isimlerin yer aldığı The Wolverine 26 Temmuz 2013 tarihinde 3D olarak vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top