Hesabım
    Lucasfilm 4.05 Milyar Dolara Disney'in Oldu!

    Satın almanın ardından Disney yeni Star Wars planlarını açıkladı...

    The Walt Disney Company'nin Yıldız Savaşları (Star Wars: Episode IV - A New Hope) serisinin yaratıcısı George Lucas'ın kurucusu olduğu Lucasfilm'i 4.05 milyar dolara satın aldığı haberinin ardından, bugün de yeni Star Wars filmleri üzerinde çalışmaların başladığı haberi geldi. Buna göre Star Wars Episode 7'nin 2015 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

    Walt Disney CEO'su Bob Iger'in hissedarlar toplantısında yaptığı açıklamada ayrıca stüdyonun Episodes 8 ve 9 için de çalışmalar yürüttüğü, uzun vadeli planlar arasında ise her 2 veya 3 yılda bir yeni bir Star Wars filminin çekilmesinin yer aldığı öğrenildi.

    George Lucas ise yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz 35 yılda en büyük zevkim Star Wars'ın bir nesilden diğerine geçişini izlemek oldu. Star Wars'ın yeni nesil yönetmenlerin eline geçmesinin zamanı geldi." dedi. Kathleen Kennedy önderliğinde ve Disney stüdyosunun altında Star Wars'ın gelecek nesillere aktarılacağını söyleyen Lucas ayrıca Disney'in sahip olduğu deneyimin Lucasfilm için bir fırsat olduğunu dile getirdi. George Lucas bu yılın başlarında emekliye ayrıldığını ve gelecek muhtemel Star Wars projelerinde yer almayacağını açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top