Hesabım
    Pera'dan Müzede Korku Dolu Bir Gece!

    Beyazperde.com yarışmasını kazananlar bu akşam Pera Müzesi'ndeki etkinliğe ücretsiz gidiyor!

    Ekim ayı boyunca sinema programında korku sineması meraklılarını "İspanyol Kült Korku Filmleri: Terror Pop" ve "Hollanda’dan Korku Filmleri: Nederhorror!" etkinlikleri ile buluşturan Pera müzesi bu akşam “Müzede Korkulu Bir Gece” teması altında afrklı bir etkinliğe daha imza atıyor.

    Bu akşam (31 Ekim) 18:00 – 22:00 saatleri arasında Pera Cafe’de bağımsız prodüksiyon / müzik oluşumu Müzik Hayvan’ı “Terror Pop” adlı bir dinleti ve DJ seti ile sahne alacak. Saat 22:00’de ise Pera Film’in, İstanbul Cervantes Enstitüsü işbirliğiyle hazırladığı İspanyol Kült Korku Filmleri: Terror Pop programından Korku Treni / Panico En El Transiberriano filmi gösterilecek.

    Etkinliğin ve müzenin öğrencilere bugüne özel ücretsiz olduğunu hatırlatalım. Müzenin sergi salonlarında ayrıca Altın Çocuklar, 16.–19. Yüzyıl Avrupası’ndan Portreler ve Flash-Back, Yannick Vu & Ben Jakober Yapıtlar: 1982-2012 süreli sergileri de ziyaretçilere açık olarak devam ediyor.

    Bu etkinliğe Beyazperde.com'un facebook sayfası üzerinden düzenlenen Pera Müzesi Dostluk Kartı Yarışması'na katılan ve kazanan kullacılarımız ise ücretsiz olarak bu akşamki etkinliğe katılacabilecekler. Kazanan kullanıcılarımızla ayrıca e-posta yoluyla iletişime geçilmiştir.

    Kazananlar;

    Tuğçe Uçar

    Selen Çimen

    Canan Yaşar

    Korku sineması meraklılarına iyi eğlenceler!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top