Hesabım
    Yeni Star Wars Filmi Ne Anlatacak?

    Disney'in çalışmalarına hız verdiği yeni üçlemenin hikayesi konusunda ilk dedikodular gelmeye başladı...

    Disney'in Yıldız Savaşları (Star Wars)'nın da sahibi olan Lucasfilm'i satın almasının ve yeni serinin çekimlerine başlayıp ilk film olacak Star Wars: Episode VII'nin 2015 Mayıs'ında vizyona gireceğini açıklamasının ardından gözler yeni üçlemede anlatılacak hikâyeye çevrildi.

    İlk yorumlara göre Disney'in filmin hikâyesini Star Wars hayranlarının da yakından takip ettiği Timothy Zahn'ın Thrawn roman serisinden uyarlayacağını gösteriyor. Fanlar arasında oldukça popüler olan serinin yazarı Zahn genişletilmiş evren yazarları arasındaki en popüler isim olarak öne çıkıyor.

    Yıldız Savaşları: Jedi’nin Dönüşü (Star Wars : Episode VI - Return of the Jedi)'nde Asi Birliği zaferinden sonra yaşananları ele alan üç kitap, Asiler'in zaferden sonra yeni bir yönetim biçimi kurmaya ve İmparatorluk direnişinden arta kalanları temizlemeye çalışmasını anlatıyor.

    Star Wars'ın ana karakterlerinin haricinde yeni yüzlerin de dahil olduğu roman serisinin filme dönüşeceği şimdilik kesin değil. Fakat ilk dedikodular Disney'in elindeki en önemli kaynağın Timothy Zahn'ın roman serisi olduğunu gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top