Hesabım
    Jamie Foxx Electro mu Oluyor?

    Jamie Foxx ile Amazing Spider-Man'in devam projesinde Electro rolü için görüşmelere başlandı...

    İlk kez 1964'te İnanılmaz Örümcek Adam (The Amazing Spider-Man)'in 9. sayısında kendisini gösteren Örümcek Adam evreninin en eski düşmanlarından, elektriğe hükmeden Electro'yu canlandırması için Jamie Foxx ile görüşülüyor. Variety'nin haberine göre, bu yıl seyrettiğimiz ve gişeden oldukça mutlu ayrılan yapımın devam filminde kötü adam rolü için ortaya atılan ilk isim Foxx oldu. Foxx ise yazdığı bir tweet ile haberlere ilginç bir yanıt verdi: "Dün akşam Halloween için Electro kostümü giydim. Üzerime tam uydu."

    İnanılmaz Örümcek Adam filminde bitiş jeneriğinden sonra Lizard'ın ağzından, Peter Parker'ın babasının hakkındaki gerçeği henüz bilmediğini öğrenmiştik. Bu sahne dikkate alındığında Örümcek Adam severler devam filminde kötü adam rolünde Electro'nun olacağının güçlendiğini ifade ediyorlar.

    The Amazing Spider-Man'in devam projesinde Andrew Garfield ve Emma Stone'u tekrar başrolde izleyeceğiz. Filmin yönetmen koltuğunda ise tekrar Marc Webb oturacak. Jamie Foxx ise yakın zamanda Quentin Tarantino'nun spaghetti western projesi Zincirsiz (Django Unchained) ile karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top