Hesabım
    Harrison Ford, Carrie Fisher ve Mark Hamill Yeni 'Star Wars'ta Rol Alabilir!

    Çalışmalarına hız verilen Star Wars: Episode VII projesi için serinin yıldızları ile görüşmelere başlandı...

    Disney'in Lucasfilm'i satın almasından sonra yeni Yıldız Savaşları (Star Wars) serisi konusunda hızlı gelişmeler yaşanıyor. Dün merakla beklenen Star Wars: Episode VII projesini yönetmesi düşünülen muhtemel adaylar arasında Matthew Vaughn ismi öne çıkmış, fakat henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı. Kulislerde dolaşan dedikodular arasında öne çıkan haber ise, Harrison Ford, Mark Hamill ve Carrie Fisher'ın Han Solo, Luke Skywalker ve Prenses Leia rollerinde tekrar geri dönebileceği ihtimaliydi.

    Yıldız Savaşları: Jedi’nin Dönüşü (Star Wars : Episode VI - Return of the Jedi) filminden sonra yaşananları ele alacak olan yeni bölüm projesi şimdilik emekleme aşamasında olsa da, bahsedilen isimlerin projeye bakışı oldukça iyimser görünüyor. Güvenilir bir kaynağa dayandırılan açıklamaya göre, Harrison Ford çekilmesi düşünülen filmlerde rol almaya hazır gibi.

    Ford'un canlandırdığı Han Solo'nun Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi'da öldürülmesi düşünülmüş fakat karakterin action-figürlerinin çok satanlar arasında yer alması nedeniyle bu karardan vazgeçilmişti. Gelinen noktada Ford'un senaryo ve yönetmen belli olmadan proje için görüşme masasına oturmayacağı görüşü ağır basıyor.

    Star Wars: Episode VII 2015 yılında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top