Hesabım
    George Clooney, '1952' İsimli Bilim-Kurgu Projesi İçin Görüşme Masasında

    Damon Lindelof'un sır gibi saklanan yeni bilim-kurgu projesinin başrolünde George Clooney'i izleyebiliriz...

    Lost'un yaratıcılarından Damon Lindelof'un arkasında Disney stüdyosunun olduğu yeni bilim-kurgu projesi için çalışmalar devam ederken, filmde rol alması düşünülen isimlerle ilgili ilk haberler gelmeye başladı. Yönetmenliğini son olarak Mission: Impossible - Ghost Protocol ile izlediğimiz Brad Bird'ün yapacağı projenin ismi kayıtlara 1952 olarak geçti.

    The Hollywood Reporter dergisine göre Clooney'nin filmde yer alacağı neredeyse kesin gibi. Henüz konusu hakkında basına bilgi verilmeyen filmin ise, atmosfer ve hikaye olarak Steven Spielberg'ün uzaylı istila filmi Üçüncü Türden Yakınlaşmalar (Close Encounters of the Third Kind) ile benzerlikler taşıdığı söyleniyor.

    Açıklanan 1952 isminin ileride değiştirilebileceği, stüdyonun gizliliğine büyük önem verdiği bu projenin daha önce de Tesla başlığıyla isimlendirildiği belirtiliyor.

    Lindelof'un ajandası ise şu günlerde oldukça dolu. HBO kanalının önümüzdeki sene başlayacak olan yeni dizisi The Leftovers ve Star Trek Into Darkness projesi için çalışmalarına devam eden senaristin 1952 projesine ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.

    George Clooney ise önümüzdeki yıl 2. Dünya Savaşı draması The Monument Men'i hem yönetip, hem de Bill Murray ve Daniel Craig'le birlikte başrolünü oynayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top