Hesabım
    Zack Snyder: "Superman Tüm Süper Kahramanların Babası"

    Man of Steel filminin yönetmeni Zack Snyder yeni Superman projesi hakkında konuştu...

    Yeni Superman filmi Man of Steel'in yönetmeni Zack Snyder, merakla beklenen yeni filmi hakkında Los Angeles Times'a önemli açıklamalarda bulundu. Superman'i tüm süper-kahramanların atası olarak niteleyen ünlü yönetmen, Superman'in çizgi-roman ve popüler kültür dünyasındaki yerine dair tespitlerini paylaştı.

    Filmde Superman/Clark Kent karakterine hayat veren Henry Cavill'in rolünün karaktere ciddiyet kattığını söyleyen Snyder, Man of Steel'in Superman mitolojisine sadık kalacağının altını çizdi.

    "Filmin herkesin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Daha önce görmediğiniz bir Superman'le karşılaşacaksınız. Daha önce hiçbir filmin yapamadığını başarmaya çalıştık." şeklinde konuşan yönetmen, Superman'i tüm süper-kahramanların babası olarak gördüğünü, hatta tüm süper-kahramanları temsil ettiğini belirtti.

    İlk fragmanın yayınlamasıyla birlikte herkesin farklı bir Superman filmi olacağı konusundaki görüş birliğine vardığı filmin ayrıca hayranlık uyandıracak bir macera sunduğunu da söyleyen yönetmen Superman severlerin içlerinin rahat olmasını, çünkü ünlü süper-kahramana saygıyla yaklaşıldığını vurguladı.

    Cavill dışında kadrosunda Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne ve Russell Crowe'un yer aldığı film ülkemizde 21 Haziran 2013 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top