Hesabım
    Tom Hanks, Saving Mr. Banks Filminde Walt Disney Oldu!

    Tom Hanks yeni filmi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

    Saving Mr. Banks filmi hakkında basına röportaj veren ünlü oyuncu Tom Hanks yeni filmi hakkında merak edilenleri cevapladı. 56 yaşındaki aktörün başrolü Emma Thompson ile paylaştığı film ilhamını, PL Travers'in yarattığı Mary Poppins'in karakterlerinden Mr Banks'ten alıyor.

    Filmde Walt Disney'i canlandıran Hanks, daha sonra sinema klasikleri arasına giren uyarlama için yazar Travers ile çalışan Disney karakteriyle karşımıza çıkacak. Rolün ağırlığının farkında olan Hanks, rol konusunda tedirgin olduğunu gizlemedi. "Kimseyi kızdırmam istemem. Yanlış yapmamaya fazlasıyla özen göstermek istiyorum" dedi.

    Rolü için ünlü yapımcı ve animatör Disney hakkında kapsamlı bir araştırma yaptığını da sözlerine ekleyen Hanks, karakterin ruhunu yakalamaya özen gösterdiğini belirtti. "Rol için San Francisco'daki Disney Aile Müzesi'ne gittim. Benim için tüm sergileri açtılar, film hakkındaki her parçayı gördüm ve her sesi dinledim" dedi.

    Sinemaya pek çok çizgi animasyon armağan eden Disney'i büyüleyici bir sanatçı, rekabetçi ve sadık bir işadamı olarak gördüğünü söyleyen Hanks, haliyle canlandırdığı rolün de çok zorlayıcı olduğunun altını çizdi.

    John Lee Hancock'un yönettiği Saving Mr. Banks ABD'de 20 Aralık 2013 tarihinde vizyona girecek.

    Tom Hanks karşımıza en son Bulut Atlası (Cloud Atlas) filminde birbirinden farklı rollerde çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top