Hesabım
    Jack Reacher'dan İki Yeni TV Spotu!

    Vizyon yaklaşırken Tom Cruise'un başrolde olduğu filmden iki yeni video daha yayınlandı...

    Tom Cruise'un yaz aylarından beri merakla takip edilen filmi Jack Reacher (One Shot)'dan hafta sonu iki ayrı televizyon spotu yayınlandı. Olağan Şüpheliler ve Operasyon Valkyrie gibi başarılı işlere imza atmış olan Christopher McQuarrie'in yönetmenliğini üstlendiği film, Jim Grant adıyla da bilinen İngiliz yazar Lee Child’ın büyük beğeni toplayan "One Shot" adlı gerilim roman serisinden beyazperdeye aktarıldı.

    Jack Reacher karakterini oynacağı kesinleştiği dönemlerde kitaptaki karakterin fiziki özelliklerine uymadığı gibi eleştiriler alan Tom Cruise, bu filme ayrıca hassasiyet gösterdiği ve roman serisinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacağını da belirtmişti. Jack Reacher'ın Dirty Harry, James Bond ve Josey Wales karakterlerinin bir karışımı olduğunu belirten oyuncu, Lee Child'ın da kendisini karaktere yakıştırdığını eklemişti.

    Türkiye'de 21 Aralık'ta vizyona girecek filmde Cruise'a Rosamund PikeRichard JenkinsWerner HerzogDavid Oyelowo ve Robert Duvall gibi isimler eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top