Hesabım
    Romantik Komedi 2'den İlk Fragman!

    Vizyon Sevgililer Günü 14 Şubat!

    2010 tarihli ilk Romantik Komedi filminin devamı niteliğindeki Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda'den ilk fragman sinemalarda yayınlanmaya başladı. İlki 660 bin'den fazla seyirciyi sinemalara çekmeyi başaran yapımın devam öyküsü de, yine kadın-erkek-aşk üçgenini seven izleyiciyi eğlendirecek gibi görünüyor.

    Senaristliğini Aslı Zengin ve Ceren Aslan’ın üstlendiği Erol Özlevi’nin ise yönetmen koltuğuna oturduğu filmde ilk filmden tanıdığımız Sinem Kobal, Sedef Avcı, Burcu Kara, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz ve Cemal Hünal'dan oluşan kadroya bu filmde Gökçe ÖzyolÖzge Ulusoy gibi yeni isimler de katılıyor.

    Filmin konusu:  Sevgilisi Cem'den evlenme teklifi beklerken, tanıştığı yeni film oyuncusu Gözde ile yakınlaştığını gören Didem kıskançlık krizine girer. Dahası erkekler toplanıp Antalya'ya bekarlığa veda partisi yapmaya giderler. Kadınlar kılık değiştirerek adamların peşine düşünce maceranın dozu daha da artar....

    "Mutlu bir beraberlik sürdürmek evlenmeden olamaz mı?" sorusuna cevap arayan film, bekar yaşamın verdiği heyecan duygusunu da sorguluyor. Çekimleri sonbahar aylarında başlayan ve 2 ay süreyle Antalya, İstanbul ve Trakya'da gerçekleştirilen film, 14 Şubat'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top