Hesabım
    htr2b Dönüşüm Filminin Oyuncuları Sette Yaşadıklarını Anlattı

    Veda Yurtsever ve Serkan Altnorak konuştu...

    Yönetmen Osman Evren Tolga'nın The Independent Gazetesi’nin iddiasından yola çıkarak NTV’de yayınlanan bir haberden yola çıkarak sinemaya taşıdığı HTR2B (Dönüşüm) 28 Aralık 2012'de vizyona girecek. “Şiddet geni” olarak da bilinen htr2b’den ve kobaylar üzerinde çalışılan deneylerden hareketle yazılan filmin senaryosu da yönetmen Tolga'ya ait.

    “İçinde ne saklı olduğunu asla bilemezsin” sloganıyla yola çıkan ve çekimleri 50 günde tamamlanan filmde belirli bir başrol oyuncusu yok. Filmin kadrosunda Serkan Altunorak, Veda Yurtsever İpek, Ahmet Somers, Teoman Kumbaracıbaşı, Tuğrul Tülek, Kübra Efe, Mesut Özkeçeci, Kutay Sandıkçı, Beyti Engin, Mert Tanık, Enes Mazak, Pervin Bağdat, Berkehan Tüter, Hüseyin Gülhuy, Ekim Mağden ve Aytuğ Civan rol alıyor.

    Filmin tanıtımı kapsamında ise bir çift şanslı sinemasevere hoş bir sürpriz yapılacak. Filmin resmi facebook sayfanında bulunan "özel gösterim" penceresini ‘tık’layan 50 bininci şanslı kişi için Atlas Sineması kapatılacak ve 7 Aralık gecesi saat tam 24.00’te partneriyle birlikte herkesten önce filmi izleme şansını elde edecek.

    HTR2B

    HTR2B

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top