Hesabım
    Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel and Gretel Witch Hunters) Filminden Red-Band Fragman

    Hansel ve Gretel cadılara karşı…

    Vizyon gününün yaklaşmasıyla birlikte Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel and Gretel: Witch Hunters) filminin tanıtım çalışmalarına hız verildi. Son olarak filme ait "red-band" (yaş sınırlaması alan) bir fragman daha yayınlandı.

    Klasik çocuk masalını yetişkin formunda ve aksiyon dolu bir macera olarak seyircisine sunacak olan filmin yönetmenliğini Tommy Wirkola üstlenirken, başrollerde iki yıldız oyuncu Jeremy Renner ve Gemma Arterton yer alıyor.

    Daha önceki fragmanlarda iki kardeşin cadı avı sahneleri çokça yer kaplarken, yeni fragmanda ikilinin geçmişindeki pek çok detay gün yüzüne çıkıyor. Çocukken girdikleri evin kötü kalpli cadısını öldürdükten sonra kendilerini şeytani güçlere sahip her türlü kötülüğe karşı savaşırken bulan Hansel ve Gretel, son maceralarında ise küçük çocuklara musallat olan güçlü ve karanlık bir cadıya karşı savaşacaklardır.

    Son dönemde pek çok örneğini gördüğümüz karanlık masal uyarlamalarının en yeni örneği olan Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel and Gretel: Witch Hunters) ülkemizde 1 Şubat 2013 tarihinde vizyona girecek.

    Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top