Hesabım
    Muhteşem Yaratıklar (Beautiful Creatures) Filminden Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı!

    1 Mart'ta ülkemizde de vizyona girecek olan film seyirciyi cadıların fantastik dünyasına götürecek...

    Amerika'da çok satanlar listesinden uzun süre inmeyen Beautiful Creatures Üçlemesi'nin aynı adlı ilk kitabı olan Muhteşem Yaratıklar'dan uyarlanan romantik-fantastik film, Şubat ayında ABD'de ve Avrupa'nın pek çok ülkesinde vizyona girecek. Türkçe altyazılı fragmanı yeni paylaşılan Muhteşem Yaratıklar (Beautiful Creatures) filmi 1 Mart 2013 Cuma günü seyircisiyle buluşacak.

    2007'de çektiği Not: Seni Seviyorum filmiyle genç aşıkları kabinden vuran Richard LaGravenese'in Kami Garcia ve Margaret Stohl'un beraber kaleme romandan beyazperdeye uyarladığı filmin başrollerinde Alden Ehrenreich'i Ethan, Alice Englert'i ise tarafını seçemeye çalışan genç cadı Lena rolünde izleyeceğiz. Genç oyunculara kadroda ayrıca Emma ThompsonJeremy Irons ve Viola Davis gibi dev oyuncular da eşlik ediyor. Film iki gencin aşkının yanı sıra, cadılar evreninde iyi ve kötü güçlerin çekişmesine ve iktidar mücadelesini de konu alıyor.

    Yurt dışındaki vizyonu birçok ülkede 14 Şubat Sevgililer gününe denk getirilen film, içerdiği bol fantastik öğeler ve genç aşıkların imkansız aşkı gibi temalarıyla yeni bir Alacakaranlık (Twilight) etkisi yaratmaya muktedir. Roman üçlemesinin Türkçe de dahil olmak üzere dünya çapında 37 dile çevrilip, 48 ülkede basıldığını ve ilk iki kitabın Muhteşem Yaratıklar ve Muhteşem Karanlık adlarıyla satışta olduğunu da ekleyelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top