Hesabım
    Tayfa Söyleşileri - Michael Haneke Sineması

    Tayfa Kitapkafe'de bu ay itibariyle söyleşiler başlıyor. İlk konuk akademisyen Ahmet Gürata, Michael Haneke ve sinemasını konuşacak...

    Ankara’da açıldığı günden bu yana önemli kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Tayfa Kitapkafe Ocak ayı itibariyle “Tayfa Söyleşileri”ne başlıyor. 23 Ocak Çarşamba 19:30’da gerçekleşecek etkinliğin ilk konuğu akademisyen ve sinema yazarı Ahmet Gürata.

    Aylık gerçekleşecek Tayfa Söyleşileri’nde Ocak ayında son filmi Aşk (Amour)’la yılın en iyi filmleri listelerinin üst sıralarında yer alan Avusturyalı usta yönetmen Michael Haneke sineması ve son filmi Amour konuşulacak. Akademisyen ve sinema yazarı Ahmet Gürata’nın konuşmacı olarak yer alacağı söyleşinin moderatörlüğünü sinema yazarı Sinan Yusufoğlu yapacak.

    Ahmet Gürata hakkında

    Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Gürata, iletişim alanındaki doktorasını Londra Üniversitesi’nde tamamladı. Bir dönem basın ve televizyon kuruluşlarında çalışan Ahmet Gürata, 1996’da Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne girdi.

    2007’den bu yana Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım Bölümü’nde ders vermektedir. İletişim ve sinema konusunda yayınlanmış çeşitli makaleleri ve çevirileri bulunmaktadır.

    Etkinlik Ücretsizdir.

    Adres; Tayfa Kitapkafe

    Selanik Cad. 82/32 Kızılay

    Ankara

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top