Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Julian Assange Oldu

    WikiLeaks'i anlatan The Fifth Estate projesinden ilk kare...

    Sherlock'un yıldızı Benedict Cumberbatch'i yakın zamanda pek çok yapımda izledik. Son olarak Hobbit: Beklenmedik Yolculuk (The Hobbit: An Unexpected Journey)'un ejdarha Smaug'una sesiyle hayat veren ünlü oyuncu Wikileaks'in kurucusu gazetesi Julian Assange rolüyle yine çok farklı bir şekilde karşımıza çıkmak üzere.

    WikiLeaks filmi olarak nitelenen The Fifth Estate projesinden yayınlanan ilk karede gözüken Cumberbatch, Assange'a oldukça benzemeyi başarmış. ABD'nin diğer ülkelerdeki elçiliklerinden çıkan gizli belgelerini yayınlayan WikiLeaks'in kuruluş öyküsünü Julian Assange'ın gözüden anlatan yapımda Cumberbatch'a, iş arkadaşı rolünde Daniel Brühl eşlik ediyor.

    Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2 (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) filminin yönetmeni Bill Condon'ın kamera arkasına geçtiği yapımın kadrosundaki diğer isimler Laura Linney ve Dan Stevens.

    Domscheit-Berg'in Inside WikiLeaks: My Time with Julian Assange at the World's Most Dangerous Website ve gazeteciler David Leigh ile Luke Harding'in WikiLeaks: Inside Julian Assange's War on Secrecy isimli kitaplarından uyarlanan film ABD'de 15 Kasım tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top