Hesabım
    G.I. Joe: Misilleme (G.I. Joe 2: Retaliation) Filminin Özel Görüntüleri Yakında Sinemalarda!

    Merakla beklenen filmin 3D görüntüleri Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları filminin öncesinde gösterilecek...

    Ülkemizde 29 Mart tarihinde vizyona girecek olan “G.I. Joe: Misilleme [3D] (G.I. Joe 2: Retaliation)” filminin 4 dakikalık 3D tanıtım görüntüleri, tüm dünya ile aynı anda “Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel and Gretel: Witch Hunters)” filminin öncesinde seyirci ile buluşacak.

    HASBRO'nun yarattığı G.I. JOE karakterlerinden ilhamını alan ve ilk filmi 2009 yılında vizyona girerek 300 milyon dolar gişe yapan serinin devam filmi olan G.I. Joe: Misilleme ünlü yapımcı Lorenzo di Bonaventura'nın imzasını taşıyor.

    Yeni filmde kahramanlarımız can düşmanlarının yanı hükümet içinde artan tehditlerle de mücadele etmek zorunda kalacaktır. Kadrosunda D.J. Cotrona, Lee Byung-Hun, Adrianne Palicki, Ray Park, Jonathan Pryce, Ray Stevenson, Elodie Yung, Channing Tatum, Bruce Willis ve Dwayne Johnson rol alırken, filmin yönetmenliğini Jon Chu üstleniyor.

    1 Şubat'ta vizyona girecek olan Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel and Gretel: Witch Hunters) ise, çocuklarında yaşadıkları ölümcül bir olaydan sonra adaleti kendi elleriyle vermek için yola çıkan ve cadı avcısı olan Hansel ve Gretel’in hikayesini anlatıyor. Başrolde Jeremy Renner ve Gemma Arterton'ın rol aldığı film 1 Şubat’ta vizyona girecek.

    G.I. Joe: Misilleme [3D]

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top