Hesabım
    Kahramanın Daha Süperi Korkuttu

    İnanılmazlar, Fantastiklerin hikayesini değiştirdi

    Marvel'ın ilk gözağrılarından Fantastik Dörtlü'nin beyazperde yolunda olduğunu bilmeyen kalmadı. Dörtü ile ilgili her gelişmeyi bu sayfalarda İnanılmaz Aile'nin kendinden inanılmaz gişe başarılarına da tanık oldunuz. İki filmi birbirinden bağımsız olsa da, İnanılmaz Aile'nin yakladığı başarı 20th Century Fox'un gözünü korkuttu ve Fantastik Dörtlü'de ciddi değişiklikler yapılmasına karar verildi.

    İnanılmaz Aile'nin başında usta bir yönetmen Brad Bird vardı ve kahraman ailenin her türlü süper gücünden yararlanarak temposu bol bir çizgi film yarattı. İşte Fox'u korkutan da bu. Çünkü ailenin orta yaşlı annesi Fantastik Dörtlü'nün lideri Bay Fantastik ile aynı güçlere sahip. Elastik vücuduyla beyazperdede istediğini yapabilen Bayan İnanılmazı seyreden Fox ekibi kendi karakterleri Bay Fantastik'in onun yanında sönük kalacağına ve hayranları hayal kırıklığına uğratacağına inanmış.

    Son iki aydır, filmin çekimleri devam etmesine rağmen, senaryo yeniden yazılıyormuş ve filmdeki aksiyonun dozu arttırılmış. Fox'sa daha fantastik bir dörtlü için 20 milyon dolarlık ek bütçe çıkarmış. Bakalım arttırılan bütçesiyle Tim Story nasıl bir Fantastik Dörtlü yaratacak? Tüm değişiklikler rağmen filmin vizyon tarihi değişmedi, Dörtlü, 1 Temmuzda seyirciyle buluşmaya hala hazır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top