Hesabım
    Maskeli Süvari Filminden Son Teaser Poster ve Dublajlı Fragman!

    Johnny Depp'in başrolde olduğu The Lone Ranger'ın dublajlı Super Bowl fragmanı da yayınlandı!

    Johnny Depp ve Armie Hammer'ın başrollerde izleyeceğimiz Maskeli Süvari (The Lone Ranger) filminden ilk yerel posterden sonra, ikilinin ön planda olduğu uluslararası teaser bir poster daha yayınlandı.

    Pazar günü gerçekleştirilen Super Bowl karşılaşması arasında yayınlanan son fragmanı büyük ilgi gören film, 'fragman yorumcularından' da olumlu eleştiriler aldı. Tom Wilkinson'ın canalndırdığı kötü adam Latham Cole'un daha çok karşımıza çıktığı fragmanda, Armie Hammer'ın canlandırdığı 'cool' John Reid karakterine de daha çok yer veriliyor. Aşağıda bu fragmanın Türkçe dublajlı versiyonunu seyredebilirsiniz:

    Maskeli Süvari Dublajlı Fragman

    Yönetmenliğini, gerilim dolu Halka'ya, ilk 3 Karayip Korsanları filmine ve de keyifli animasyon Rango'ya da imza atmış olan Gore Verbinski'nin üstlendiği macera dolu film, 2013 yazının en merakla beklenen projeleri arasında yer alıyor. Kadrosunda Depp ve Hammer'ın yanı sıra Helena Bonham Carter,William FichtnerBarry PepperJames Badge Dale ve Ruth Wilson da yer aldığı yapım ülkemizde 5 Temmuz 2013 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top