Hesabım
    The Muppets... Again! Filminin Çekimlerine Başlandı!

    Filmin kadrosuna Ricky Gervais, Ty Burrell ve Tina Fey de katıldı...

    2011 yılında tekrar canlandırılan efsane The Muppets serisi yenilenmiş versiyonuyla maceralarına devam ediyor. Muppets’ın ardındaki ekip serinin devam filmi ‘The Muppets... Again!’ filminin çekimlerine Londra’da başlarken kadroya Ricky Gervais, Ty Burrell ve Tina Fey de katıldı.

    Kurbağa Kermit, Miss Piggy, Walter ve diğer unutulmaz kuklalarla birlikte tekrar ele alınan filmin yönetmenliğini James Bobin üstlenirken, senaryo Bobin ve aynı zamanda John Scotti ile birlikte baş yapımcılığını üstlenen Nicholas Stoller’a ait. Filmin can alıcı noktalarından müzikler ise Flight of the Conchords dizisinden hatırladığımız Bret McKenzie’ye ait. Filmin vizyon tarihi ise 21 Mart 2014.

    Yönetmen Bobin yaptığı açıklmada “Muppets ile yeniden çalışmak harika, Artık ismimi arada bir hatırlayanlar bile var.” diyor. Film, 60’lı yılların eski usül polisiye filmlerine bir gönderme yapıyor fakat baş rollerinde bir kurbağa, bir domuz, bir ayı ve bir köpek ve alışıldık Muppets kargaşası, müzik ve kahkahalar var.

    The Muppets …Again! kahramanlarımızı Berlin, Madrid ve Londra gibi Avrupa'nın merkez şehirlerine yolculuğa çıkartırken, kargaşa da kuklaların peşini bırakmıyor. Kahramanlarımızı kendilerini birden dünyanın bir numaralı sabıkalısı, Kermit’e tıpatıp benzeyen Constantine ve onun Ricky Gervais tarafınadn canlandırılan sağ kolunun başında bulunduğu uluslararası bir suç eyleminin içinde buluyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top