Hesabım
    !f İstanbul'da Bugün

    Bugün başlayan festivalde günün programı...

    Bugün başlayan !f İstanbul'da önemli filmler seyirci ile buluşacak. Günün dikkat çeken yapımları arasında Christopher Sullivan’ın 10 yılda bitirdiği siyah-beyaz karalamalardan oluşan şahaser animasyon Ruhları Tüketmek (Consuming Spirits) 14:30’da Cinemaximum Fitaş 1’de gösterilecek.

    Stanley Kubrick’in kült filmi The Shining filminin altında yatan gizli anlamları, tuhaf sembolleri ve şifreleri çözdüğünü iddia eden bir grup sinefili anlatan 237 Nolu Oda 15:30’da Cinemaximum Fitaş 4’te.

    Dünyanın dört bir yanındaki aktivist eylemleri belgeleyen Velcrow Ripper'ın Ateşli Aşk Üçlemesi'nin son filmi Occupy Love 17:30’da Cinemaximum Fitaş 4’te yönetmenin katılımıyla gerçekleşecek.

    Dünyanın tek penis müzesinin yer aldığı İzlanda’da, koleksiyonun en nadide parçası eksiktir: insan penisi. Fakat toplum utangaç olunca bunu gerçekleştirmek biraz zor olacaktır. Fakat daha sonra iki donör ortaya çıkıyor ve komik olaylar da başlıyor. Son Üye (The Final Member) 19:00’da Cinemaximum Fitaş 1’de.

    Endonezya’da karaborsa sinema biletleri satmakla başlayan ve daha sonra milyonlarca kişinin öldürülmesinden sorumlu paramiliter sağcı bir örgüte dönüşen değişimin hikayesini anlatan Öldürme Eylemi (The Act of Killing), 19:30’da Cinemaximum Budak’ta.

    Teksas'ta 13 yaşındayken ortadan kaybolan ve üç yıl sonra evinden binlerce mil ötede, İspanya’da bulunan sarışın mavi gözlü Nicholas, evine döndüğünde koyu ten renkli, koyu renk saçlı, farklı bir aksanla konuşan birine dönüşmüştür. Bart Layton ilginç belgeseli Hayat Avcısı (The Imposter) 22:00’de Cinemaximum İstinyePark’ta.

    Ben Lewin’in Sundance’den seyirci ve jüri özel ödüllerini toplayan ve bu yılın en fazla konuşulan bağımsız yapımlarından Aşk Seansları (The Sessions) saat 22:00'de Cinemaximum Fitaş Salon 4'te.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top