Hesabım
    Kokteyllere Ve Düşlere Dönüş

    Cruise'u bara oturtmak, Swayze'ı piste çıkarmak?<br /><br />

    İlk Aşk, İlk Dans (Dity Dancing).

    RopeofSilicon'un bildirdiğine göre, firmanın planı, Kokteyl'in devam filminde hayali eninde sonunda bir bar açmak olan ve biraz Türk işi durumlarla zengin bir kız tavlayan Brian Flanagan'ın hikayesine devam etmek değil. Buena Vista, ilk filmde biraz arkada kalan Kerry Coughlin karakterini başrole oturtmak istiyor. Kokteyl'de, Cruise'un en yakın arkadaşı Doug'ın karısı olan Kerry'i, Kelly Lynch canlandırmıştı. Yeni baş karakter olarak Kerry düşünüldüğü için yeni Kokteyl'de Cruise olacak mı henüz bilmiyoruz.

    Firmanın ikinci planı olan İlk Aşk, İlk Dans'ın ise daha önce devam filmi yapılmış (Dirty Dancing 2: Havana Nights) ama Swayze'ın eksikliği baştan sona kendini hissettirmişti. Her ne kadar ikinci film için de Patrick Swayze'la çalışmak planlandıysa da ünlü aktör ikna edilememişti. İşte Buena Vista'nın yeni planı bu sefer aktörü ikna edebilmek ve ilk filmin başarısını yakalamak.

    Bu haberler şimdilik dedikodu boyutunda olsa da, gişe canavarı bir stüdyoya dönüşen Buena Vista'nın bu çeşit planları olması gerçekten mümkün. Çünkü hali hazırda hayranı bol olan filmleri, seyirci kitlesi yüksek oyuncularla 80'lerin havasında yenileme şansını kim kaçırmak ister ki? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top