Hesabım
    Kelebeğin Rüyası'ndan Rekor Açılış!

    Film ilk 3 günde 430.819 seyirciye ulaştı!

    2013'ün ilk çeyreğinde gişede yerli filmlerin hakimiyeti devam ediyor. Cem Yılmaz'ın sahne şovunu sinemaya taşımasıyla başlayan gişe atağı, ardarda vizyona giren komedi filmleri Celal ile CerenMutlu Aile DefteriHükümet KadınRomantik Komedi 2: Bekarlığa Veda ile yaptığı yükselişi geçen cuma gösterime giren Kelebeğin Rüyası ile devam ettiriyor.

    Yılmaz Erdoğan'ın uzun zamandır beklenen ve kamuoyunda merak uyandırmayı başaran dramatik filmi, ilk 3 günde 430.819 bilet satarak, hafta sonu gişe rakamlarında 3. sıraya yerleşti. Bir Şahan Gökbakar komedisi olan Celal ile Ceren ilk 3 günde 601.334 kişiye ulaşırken, bir sinema filmi sayılmasa da Cem Yılmaz'ın son işi ilk 3 günde 501.923 seyirciye ulaşmıştı.

    Gişenin diğer verilerindeyse geçtiğimiz haftanın sıralaması bozulmadı. Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda ve Hükümet Kadın ilk 3'teki yerlerini korurken, Amerikan gişe hitleri Zor Ölüm : Ölmek İçin Güzel Bir Gün, Oyunbozan Ralph, Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları ancak Türk filmlerinin takipçisi oluyor.

    Tüm boxoffice verilerini öğrenmek için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top