Hesabım
    Drama İstanbul Film Atölyesi, Ankara Senaryo Buluşması

    İstanbullu sinemacılardan Ankara’ya senaryo çıkartması...

    Ankara'da düzenlenecek olan “DİFA Senaryo Buluşması”na Ezel Akay, Mustafa Altıoklar, Mehmet AltıoklarHaluk Ünal gibi ünlü senarist ve yönetmenler katılacak. Bu kapsamda düzenlenecek olan Senaryo Geliştirme Atölyesi Başkentli yetenekli sinemacıları sektörün ünlü isimleriyle buluşturmayı hedefliyor.

    Genç yazar ve senaristler atölyede senaryolarını geliştirmekle kalmayacak ayrıca ekrana ve beyazperdeye taşımak için de yapılması gerekenleri ustalardan öğrenecek. Drama İstanbul Film Atölyesi kapsamında 2010 yılından bu yana düzenlenen “Senaryo Geliştirme Atölyesi” Ankara'da ilk kez 10 Mart 2013 tarihinde başlayacak ve 4 hafta sürecek.

    Ankara YazBoz Yazı Grubu, Beşte Beş Ajans ve Ankara Üniversitesi İletişimliler Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen "Buluşmalar", sinema ve televizyon sektörü içinde yer almak isteyen genç yazarlar ile yazmaya ya da hikâye anlatmaya meraklı herkese açık olacak.

    Buluşmalar her hafta Pazar günleri yoğunlaştırılmış 4 saatlik bir program olarak gerçekleşecek ve toplamda 16 saat sürecek. 4 haftanın sonunda katılımcılar kendi projelerini ustalarla paylaşma şansı yakalayacak. Öne çıkan projelerin geliştirilmesi için fırsatlar yakalanırken, izleyen haftalarda yine Ankara'da ayrı bir atölye programı organize edilecek.

    Tüm bunların yanı sıra DİFA yönetimi kendi beğendiği projeleri portfolyosuna ekleyerek hayata geçmesine ön ayak olacak yapımcılara ve yönetmenlere ulaştıracak. Ayrıca projelerin temsilciliğini ve hukuki korumasını üstlenecek.

    Atölyeye başvurmak için www.dramaistanbul.com.tr/blog adresindeki katılım formunun doldurulması ve DİFA'nın Denizbank TR690013400000477777200009 nolu hesabına en geç 4 Mart 2013 tarihine kadar 200 TL yatırmanız yeterli.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top